Om mig

img_2810

 

Jag föddes 1985 i Landskrona i Skåne och är uppväxt i en liten by som heter Hjärnarp. Hjärnarp ligger ungefär 15 kilometer norr om Ängelholm. Jag är minstingen i min syskonskara på fyra, tre bröder och en syster. Min pappa jobbar som arkitekt (numera ska han egentligen vara pensionär, men tycker det är lite för roligt att jobba) och min mamma är, hör och häpna, lärare.

Jag gick i grundskolan i Hjärnarp och när det blev dags för gymnasiet flyttade jag hemifrån till ett internat, och Idrottsledarutbildning blev mitt gymnasieval.  När jag hade tagit studenten gjorde jag som många andra och provade på ”backpacker” livet i Australien och Nya Zeeland. Under åtta månader reste jag runt, jobbade när jag hade lust och njöt av livet i värmen. 2005 kom jag hem och flyttade till Örebro för att studera till idrottslärare. Fem år senare var jag utbildad lärare och fick jobb i Arboga, där blev jag förälskad i en kollega och fyra år senare gifte vi oss.

Jag har under hela min uppväxt sysslat med lagidrott och då främst fotboll. För ett par år sedan lade jag fotbollsskorna på hyllan då det fanns många andra saker jag hellre ville göra än att åka 15 mil för att spela match. Fotboll är fortfarande en favorit sysselsättning, men nu får jag nöja mig med att spela innebandy med några kollegor på fredagar.

När jag inte är idrottslärare tycker jag om att fika, vara ute i naturen (helst båda samtidigt), titta på all sport som visas på TV och att laga och äta god mat.

 

Annonser