Planeringen är i fullgång

IMG_3547Ja det är inte bara att slänga upp ryggsäcken på ryggen och gå… eller är det kanske det? Några av er hade kanske gjort så, men som jag skrivit tidigare vill jag ge mig själv så bra förutsättningar som möjligt för att få en trivsam vandring där jag även kan passa på att njuta under turen. Därför vill jag vara väl förbered. Nu försöker jag lägga upp en plan och strategi för mina övernattningar. Jag vet att jag måste gå ungefär 20 km/dag. Men om jag går lite längre i början när jag är som piggast och starkast kan jag ta det lite lugnare i slutet när jag antagligen är lite mer sliten. Jag vill ju dessutom gärna passa in mina stopp med en shysst plats att slå läger. Samtidigt vill jag inte bli helt låst vid min planering utan kunna ha lite utrymme för att stanna om jag hittar en sån där magisk plats som man bara måste stanna vid. För det är också en del av charmen med att vara ute i naturen menar jag, att kunna stanna när jag går förbi en fin plats, äta när jag är hungrig, att sova när jag är trött, att stiga upp när jag vaknar, att helt enkelt bara vara just här och just nu.

Annonser

Publicerat av

rosedalsadventure

Som deltagare i Adventure Academy ska jag under sommaren 2017 gå hela Bergslagsleden och där med ta Orange Bandet. Du kommer kunna läsa om utbilningen Adventure Academy, min träning inför vandringen och om mindre äventyr och friluftsaktiviteter jag hittar på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s